Kaj pišejo in menijo drugi o nas?

Izjave udeležencev letošnjega Avirateka:

– Z vaso organizacijo smo bili zelo zadovoljni … skratka navdušeni!!! Odlična organizacija je na vrhuncu, zato bi vam predlagal na začetku teka organizacijo tekmovalce (v mislih imam tekmovanje para fant/punca, da bi bilo bolj zanimivo … večja tekmovalnost) se pravi tek malo bolj na ”hard”… B. Z.

– Prvič sem se udeležila vašega teka in sem navdušena. Dan se je začel grozno in komaj sem se prepričala da grem v Šentvid, saj ni kazalo da se v takem podam v tek. AMPAK vaši člani so bili tako dobro razpoloženi, da so mi takoj dvignili nivo adrenalina in ni mi žal. Spoznala sem kar nekaj novih, čudovitih ljudi. Proga je bila strašno zabavna, morda bi si le želela kakšnih težjih preizkušenj. Všeč mi je bilo da je potekala navzdol in navzgor, spusti po foliji pa so bili FENOMENALNI!!! Simpatično je bilo na progi srečati domačine, ki so dali preizkusu pristnost in domačnost. Največ smo imeli dela na motokros stezi, ki pa je bila dobra predvsem zaradi namočenosti. 🙂 Spoznala sem tudi delček vašega lepega kraja in veselim se da ga še kdaj spoznam v sončnem vremenu. Skratka mene ste prepričali, pridem znova in pripeljem s seboj še koga. Vesela sem za nabran znesek, ki bo nekomu olajšal vsakdan. M. K. V.

– Mi smo se zelo zabavali, zato nimamo pripomb! Perfektno organizirano, vse pohvale! G. P.

– Res ena velika zahvala in pohvala za vaše delo, res nekaj izjemnega je kar ste organizirali. Še bolj pa me veseli to, da s tem vse udeležence spodbujate k dobrodelnosti. Zelo rad sem se udeležil Avirateka in mi ta izkušnja premagovanja ovir, sodelovanja in akcije ostaja v lepem spominu. Lepo je biti del te zgodbe, ki se piše v našem Šentvidu. Želim vam še naprej čimveč uspehov na vseh področjih in vam kličem blagoslova, obilo dobrega na vse vas in vaše drage. B. S.

– Jaz sem se imela super na vaši prireditvi, same pohvale! M. M.

– Sam sem se ga udeležil drugič in lahko samo rečem, da aviratek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂 … Skratka, upam, da boste vztrajali naprej in niti ni potrebe po veliko večji udeležbi ker je tako kot je – super… sem pa prepričan, da se boste domislili še kakšne nove ovire 🙂 … B. Š.

– Tudi ekipa PIR je užival. Lansko leto nas je bilo 6 letos že 16. Drugo leto pa presežemo 20. B. O. P.

– VIPovci na Avirateku 2015. Čestitke za pogum in borbenost vsem sodelujočim. Kljub dežju, prehladu, bolečinah takih in drugačnih..so se podali čez zabavno in pustolovsko pot. Bilo je nepozabno. Gasilsko društvo PGD Šentvi pri Stični z Mitja Polšakom na čelu, je pripravilo še tretje leto zapored nekaj neverjetnega. Hvala ljudem, ki podprejo take stvari, ki so organizirane s trudom in se udeležijo dogodka. Lahko je žal vsem ostalim. Naslednje leto wink emoticon Športni Studio V.I.P. S Sašo Stopar v štartu (Simon je samo slikal) pa je ogrel vse skupine. Bilo je nepozabno. Čakamo Aviratek 2016!!! Športni studio V. I. P. Ivančna Gorica

FB strani: Občina Ivančna Gorica, Športni studio V. I. P., Aviratek

Mediji o nas:

Aviratek 2015 tudi letos dobrodelen (Občina Ivančna Gorica)

Aviratek – nora dolenjska dogodivščina (Polet)

Kakšne ovire prinaša 2. dolenjski Aviratek (Planet Siol.net)

Prijavi se na Aviratek (Radio Zeleni val)

Aviratek 2013 – go pro kamera udeleženca

Aviratek 2013 v Šentvidu pri Stični (Mojaobcina.si)

Prvi dolenjski Aviratek (Dnevnik)

O Avirateku (RTV SLO)

Na Avirateku zbrali 500 kg hrane (Plenet Siol.net)

S tekom do pol tone hrane za ogrožene (Žurnal)

Napoved Avirateka (Radio Zeleni val)