DRUŽENJE ZDRUŽUJE

Povabite svoje zaposlene, stranke ali dobavitelje na najbolj zabavni septembrski izziv za telo in duha. V okviru prireditve vam lahko pripravimo pravo kulinarično razvajanje za celo ekipo.

Druženje, mreženje, pristna izkušnja

Povabite svoje zaposlene, stranke ali dobavitelje na septembrski najbolj zabavni izziv za telo in duha – Aviratek.

Na dogodku lahko sodelujete s svojimi “brendiranimi” majicami, za vas pa smo pripravili tudi poseben VIP prostor, kjer se boste lahko družili ob bogati ponudbi hrane in pijače.

Za 40 evrov boste poleg štartne številke za tek poln “avir”* in dogodivščin dobili hrano po sistemu “all you can eat“, 5 bonov za pijačo po izbiri in Aviratek majico. Ali pa pripravimo posebno gostijo po vašem okusu tudi v več hodih. 

Ker vemo, kako zelo zabavno je obujanje spominov ob fotografijah in ker smešnih in zabavnih dogodivščin zanesljivo ne bo manjkalo, se lahko na najbolj atraktivnih ovirah odločite za profesionalno fotografiranje svoje ekipe. Smo že omenili, da lahko eno od “avir” tudi preoblečemo v barve in oznake vašega podjetja?

 

Ste za dodatno akcijo?

Za vas in vašo ekipo lahko organiziramo panoramsko vožnjo z letalom, za najbolj pogumne pa skok s padalom v tandemu iz višine 4 kilometre, od koder boste lahko videli tako od Bele Krajine do bele Ljubljane.

Bi nekaj posebnega?

Odprti smo namreč za vaše predloge. Radi vam bomo prisluhnili in vam pomagali uresničiti ideje in želje. Predlagam, da si pišemo, se pokličemo in se dogovorimo za čisto poseben aranžma za vaše zaposlene, stranke ali dobavitelje.

Kontaktna oseba: Franc Fritz Murgelj, gsm: 041 699 770, fritz@ecetera.si

*avira = ovira po Dolenjsko :).Tako kot je oblak ablak, rjava pa je arjava, sledi ji armjana, aranžna …

Prijava za podjetja

Informacije

Prijave za podjetja in njihove ekipe sprejemamo prek tega obrazca, ki omogoča enostavnejšo skupinsko prijavo.

V primeru, da želite z nami skleniti poseben dogovor o dodatni izpostaviti za vaše podjetje nam pišite ali pokličite kontaktno osebo, ki vam bo pomagala uresničiti vaše komunikacijske cilje skozi naš dogodek:

Franc Fritz Murgelj
franc.murgelj@ecetera.si
GSM: 041 699 770

Aviratek 1, 2, 3 ...

Tečete lahko sami ali pa v ekipi, sestavljeni iz treh ali več članov. Preverite cene prijavnin na tej povezavi. Za ceno prijavnine dobite nepozabno doživetje, majico Aviratek, topel obrok in pijačo ter posebno priznanje.

Dobra vaga v nebesa pomaga. Rdeča nit Avirateka  je tudi dobrodelnost. Preverite, koga smo z dobrodelni prispevkom že razveselili.

Imate vprašanje?

Pokličite 041 203 300 ali nam pišite.

Udeleženci o Avirateku …

Z vaso organizacijo smo bili zelo zadovoljni … skratka navdušeni!!! Odlična organizacija je na vrhuncu, zato bi vam predlagal na začetku teka organizacijo tekmovalce (v mislih imam tekmovanje para fant/punca, da bi bilo bolj zanimivo … večja tekmovalnost) se pravi tek malo bolj na ”hard”…
B.Z.

Proga je bila strašno zabavna, morda bi si le želela kakšnih težjih preizkušenj. Všeč mi je bilo da je potekala navzdol in navzgor, spusti po foliji pa so bili FENOMENALNI!!! Simpatično je bilo na progi srečati domačine, ki so dali preizkusu pristnost in domačnost. Največ smo imeli dela na motokros stezi, ki pa je bila dobra predvsem zaradi namočenosti. 🙂 Spoznala sem tudi delček vašega lepega kraja in veselim se da ga še kdaj spoznam v sončnem vremenu. Skratka mene ste prepričali, pridem znova in pripeljem s seboj še koga. Vesela sem za nabran znesek, ki bo nekomu olajšal vsakdan. M. K. V.
M.K.V

Sam sem se ga udeležil drugič in lahko samo rečem, da aviratek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂
B.Š.

tek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂
G.P.

Tudi ekipa PIR je užival. Lansko leto nas je bilo 6 letos že 16. Drugo leto pa presežemo 20. B. O. P.
B.O.P

Res ena velika zahvala in pohvala za vaše delo, res nekaj izjemnega je kar ste organizirali. Še bolj pa me veseli to, da s tem vse udeležence spodbujate k dobrodelnosti. Zelo rad sem se udeležil Avirateka in mi ta izkušnja premagovanja ovir, sodelovanja in akcije ostaja v lepem spominu. Lepo je biti del te zgodbe, ki se piše v našem Šentvidu. Želim vam še naprej čimveč uspehov na vseh področjih in vam kličem blagoslova, obilo dobrega na vse vas in vaše drage.
B.S.

Jaz sem se imela super na vaši prireditvi, same pohvale!
M.M.

Kontakt z nami

Če na drugih podstraneh naše spletne predstavitve niste našli informacij, ki jih iščete, še ni konec sveta. Pravilne odgovore na vaša vprašanja zagotovo pozna organizator Avirateka Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični.