FOTOGALERIJA

Aviratek ima že dolgo brado.
Dogodek organiziramo vse od leta 2013.

Premagaj sebe in svoje strahove.

2015

Ovira 1: Poskočni zajček
Ovira 2: Domača župca
Ovira 3: Tarzanov most
Ovira 4: Šentvid challenge
Ovira 5:  Gorpadol
Ovira 6:  Zabitek
Ovira 7:  Slinko
Ovira 8:  Stojko
Ovira 9:  Knajpanje
Ovira 10: Taščin jezik
Ovira 11: Klobase
Ovira 12: Mokri curek

Ovire za otroke

letnik 2006 in mlajši

Ovira 1: Poskočni zajček
Ovira 2: Domača župca
Ovira 3: Šentviška stena
Ovira 4: Na slami lušno je
Ovira 5: Mokre tačke

Aviratek 1, 2, 3 ...

Tečete lahko sami ali pa v ekipi, sestavljeni iz treh ali več članov. Preverite cene prijavnin na tej povezavi. Za ceno prijavnine dobite nepozabno doživetje, majico Aviratek, topel obrok in pijačo ter posebno priznanje.

Dobra vaga v nebesa pomaga. Rdeča nit Avirateka  je tudi dobrodelnost. Preverite, koga smo z dobrodelni prispevkom že razveselili.

Imate vprašanje?

Pokličite 041 203 300 ali nam pišite.

Udeleženci o Avirateku …

Z vaso organizacijo smo bili zelo zadovoljni … skratka navdušeni!!! Odlična organizacija je na vrhuncu, zato bi vam predlagal na začetku teka organizacijo tekmovalce (v mislih imam tekmovanje para fant/punca, da bi bilo bolj zanimivo … večja tekmovalnost) se pravi tek malo bolj na ”hard”…
B.Z.

Proga je bila strašno zabavna, morda bi si le želela kakšnih težjih preizkušenj. Všeč mi je bilo da je potekala navzdol in navzgor, spusti po foliji pa so bili FENOMENALNI!!! Simpatično je bilo na progi srečati domačine, ki so dali preizkusu pristnost in domačnost. Največ smo imeli dela na motokros stezi, ki pa je bila dobra predvsem zaradi namočenosti. 🙂 Spoznala sem tudi delček vašega lepega kraja in veselim se da ga še kdaj spoznam v sončnem vremenu. Skratka mene ste prepričali, pridem znova in pripeljem s seboj še koga. Vesela sem za nabran znesek, ki bo nekomu olajšal vsakdan. M. K. V.
M.K.V

Sam sem se ga udeležil drugič in lahko samo rečem, da aviratek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂
B.Š.

tek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂
G.P.

Tudi ekipa PIR je užival. Lansko leto nas je bilo 6 letos že 16. Drugo leto pa presežemo 20. B. O. P.
B.O.P

Res ena velika zahvala in pohvala za vaše delo, res nekaj izjemnega je kar ste organizirali. Še bolj pa me veseli to, da s tem vse udeležence spodbujate k dobrodelnosti. Zelo rad sem se udeležil Avirateka in mi ta izkušnja premagovanja ovir, sodelovanja in akcije ostaja v lepem spominu. Lepo je biti del te zgodbe, ki se piše v našem Šentvidu. Želim vam še naprej čimveč uspehov na vseh področjih in vam kličem blagoslova, obilo dobrega na vse vas in vaše drage.
B.S.

Jaz sem se imela super na vaši prireditvi, same pohvale!
M.M.

Kontakt z nami

Če na drugih podstraneh naše spletne predstavitve niste našli informacij, ki jih iščete, še ni konec sveta. Pravilne odgovore na vaša vprašanja zagotovo pozna organizator Avirateka Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični.