NASVETI ZA AVIRATEKAČE

Na tej strani boste našli nekaj drobnih tekaških nasvetov, ki jih bo pripravila Saša Stopar,   strokovno usposobljena oseba iz studia V.I.P. , ki bo tudi vodila ogrevanje na startu.

Predpriprave

Kmalu bomo z vami.
Saša Stopar,

licencirana osebna trenerka, inštruktorica pilatesa in solastnica fitnes in vadbenega centra V.I.P. Ivančna Gorica.

Sem pozitivna, vesela, družabna, rada imam adrenalin in izzive. Ravno zato me šport že od nekdaj privlači.

Po 10 letih vodenja skupinskih vadb, sem se zadnja leta dopolnjevala v fitnes vadbah in osebnih treningih. Predvsem sem se našla pri tem, da pomagam strankam pri zdravem hujšanju.

Zadnje leto pa se tudi bolj posvečam ljudem, ki imajo težave ali bolečine v hrbtenici ali sklepih.

 

Praksa je pokazala, da se vsako leto poveča število ljudi s težavami zaradi specifičnosti delovnih mest, zato sem postala promotorka zdravja za zaposlene na sedežu podjetja in aktivno obiskujem podjetja in njihove zaposlene ter jih motiviram k boljšemu počutju in zdravemu življenjskemu slogu ter jih spodbujam k razmigavanju med delavnim časom.

Dodatni nazivi, ki sem jih pridobila skozi izobraževanja so tudi:

  • vaditeljica skupinskih vadb po metodi McKenzie terapije – zdrava hrbtenica
  • vaditeljica varne vadbe med in po nosečnosti
  • vaditeljica Frestyler vadbe
  • učiteljica nordijske hoje
  • ter promotorka zdravja za podjetja

 

Udeleženci o Avirateku …

Z vaso organizacijo smo bili zelo zadovoljni … skratka navdušeni!!! Odlična organizacija je na vrhuncu, zato bi vam predlagal na začetku teka organizacijo tekmovalce (v mislih imam tekmovanje para fant/punca, da bi bilo bolj zanimivo … večja tekmovalnost) se pravi tek malo bolj na ”hard”… B.Z.

Proga je bila strašno zabavna, morda bi si le želela kakšnih težjih preizkušenj. Všeč mi je bilo da je potekala navzdol in navzgor, spusti po foliji pa so bili FENOMENALNI!!! Simpatično je bilo na progi srečati domačine, ki so dali preizkusu pristnost in domačnost. Največ smo imeli dela na motokros stezi, ki pa je bila dobra predvsem zaradi namočenosti. 🙂 Spoznala sem tudi delček vašega lepega kraja in veselim se da ga še kdaj spoznam v sončnem vremenu. Skratka mene ste prepričali, pridem znova in pripeljem s seboj še koga. Vesela sem za nabran znesek, ki bo nekomu olajšal vsakdan. M. K. V. M.K.V

Sam sem se ga udeležil drugič in lahko samo rečem, da aviratek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂 B.Š.

tek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂 G.P.

Tudi ekipa PIR je užival. Lansko leto nas je bilo 6 letos že 16. Drugo leto pa presežemo 20. B. O. P. B.O.P

Res ena velika zahvala in pohvala za vaše delo, res nekaj izjemnega je kar ste organizirali. Še bolj pa me veseli to, da s tem vse udeležence spodbujate k dobrodelnosti. Zelo rad sem se udeležil Avirateka in mi ta izkušnja premagovanja ovir, sodelovanja in akcije ostaja v lepem spominu. Lepo je biti del te zgodbe, ki se piše v našem Šentvidu. Želim vam še naprej čimveč uspehov na vseh področjih in vam kličem blagoslova, obilo dobrega na vse vas in vaše drage. B.S.

Jaz sem se imela super na vaši prireditvi, same pohvale! M.M.

Kontakt z nami

Če na drugih podstraneh naše spletne predstavitve niste našli informacij, ki jih iščete, še ni konec sveta. Pravilne odgovore na vaša vprašanja zagotovo pozna organizator Avirateka Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični.

Pin It on Pinterest

Share This