Za podjetja

Druženje združuje

Povabite svoje zaposlene, stranke ali dobavitelje na najbolj zabavni septembrski izziv za telo in duha. V okviru prireditve vam lahko pripravimo pravo kulinarično razvajanje za celo ekipo.

Druženje, mreženje, pristna izkušnja

Povabite svoje zaposlene, stranke ali dobavitelje na septembrski najbolj zabavni izziv za telo in duha – Aviratek.

Na dogodku lahko sodelujete s svojimi “brendiranimi” majicami, za vas pa smo pripravili tudi poseben VIP prostor, kjer se boste lahko družili ob bogati ponudbi hrane in pijače.

Za nekaj deset evrov boste poleg štartne številke za tek poln “avir”* in dogodivščin dobili hrano po sistemu “all you can eat“, in poljubno količino bonov za pijačo po izbiri in Aviratek majico. Ali pa pripravimo posebno gostijo po vašem okusu tudi v več hodih. 

Ker vemo, kako zelo zabavno je obujanje spominov ob fotografijah in ker smešnih in zabavnih dogodivščin zanesljivo ne bo manjkalo, se lahko na najbolj atraktivnih ovirah odločite za profesionalno fotografiranje svoje ekipe. Smo že omenili, da lahko eno od “avir” tudi preoblečemo v barve in oznake vašega podjetja?

Ste za dodatno akcijo?

Za vas in vašo ekipo lahko organiziramo panoramsko vožnjo z letalom, za najbolj pogumne pa skok s padalom v tandemu iz višine 4 kilometre, od koder boste lahko videli tako od Bele Krajine do bele Ljubljane.

Bi nekaj posebnega?

Odprti smo namreč za vaše predloge. Radi vam bomo prisluhnili in vam pomagali uresničiti ideje in želje. Predlagam, da si pišemo, se pokličemo in se dogovorimo za čisto poseben aranžma za vaše zaposlene, stranke ali dobavitelje.

*avira = ovira po Dolenjsko :).Tako kot je oblak ablak, rjava pa je arjava, sledi ji armjana, aranžna …

Informacije

Za več informacij nas kontaktirajte

Prijave za podjetja in njihove ekipe sprejemamo preko emaila, kar omogoča enostavnejšo skupinsko prijavo. V email vključite naziv podjetja, imena ter velikosti majic oz. model (m/ž) sodelujočih.

V primeru, da želite z nami skleniti poseben dogovor o dodatni izpostaviti za vaše podjetje nam pišite ali pokličite kontaktno osebo, ki vam bo pomagala uresničiti vaše komunikacijske cilje skozi naš dogodek:

 

Kontakt z nami

Learn More From

Če na drugih podstraneh naše spletne strani niste našli informacij, ki jih iščete, še ni konec sveta. Pravilne odgovore na vaša vprašanja zagotovo pozna organizator Avirateka, Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični.

Scroll to Top