MINI AVIRATEK

V letu 2023 bomo organizirali MINI AVIRATEK, za otroke,
mlajše od 15 let.

Kdaj?

9. septembra 2023, predvidoma  po 14. uri.

 

Štartnina

Prijavnina za otroke je seveda njihovim žepom primerna in znaša:

  • 5 EUR za otroke, ki tečejo na 300 m oz. na 600 m
  • 10 EUR za otroke, ki tečejo na 3000 m
    Cene vsebujejo DDV.

Plača se z gotovino na dan prireditve.

 

Bodo lačni?

Ne. Glasni in veseli pa so vsekakor lahko. Vsak otrok prejme tudi posebno unikatno priznanje, majico, malico in pijačo. Najmlajši bodo tekli in se plazili 300 metrov, tisti malo starejši 600 metrov, mladina pa bo svoje sposobnosti dokazovala na tri kilometre dolgi trasi.

Priporočene kategorije

Udeleženci o Avirateku

Z vaso organizacijo smo bili zelo zadovoljni … skratka navdušeni!!! Odlična organizacija je na vrhuncu, zato bi vam predlagal na začetku teka organizacijo tekmovalce (v mislih imam tekmovanje para fant/punca, da bi bilo bolj zanimivo … večja tekmovalnost) se pravi tek malo bolj na ”hard”…
B.Z.

Sam sem se ga udeležil drugič in lahko samo rečem, da aviratek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂

B.Š.

Aviratek vas bo prerodil

Čaka vas organiziran tek z ovirami, na razdalji osmih kilometrov bo treba premagati 20 pristnih ovir. Premagati sebe in svoje strahove.
Si pri tem pomagati, sodelovati.

Aviratek nudi več možnih oblik udejstvovanja. Tečeš lahko sam oziroma sama ali pa v ekipi, sestavljeni iz treh ali več članov oziroma članic.

Prijavijo se lahko vse polnoletne osebe, mlajši od 18 let (in hkrati starejši od 15 let!) pa le z dovoljenjem staršev ali skrbnikov. Za otroke in mladino organiziramo Mini Aviratek.

Idealna priložnost za »team building«

Mar tudi v vašem podjetju redno skrbite za odlično klimo med zaposlenimi? Ste opravili že vse vrste »team buildingov«.

Imamo odlično novico za vas – skupaj s sodelavci se lahko preizkusite v skupinskem premagovanju ovir in lastnih meja.

Vsako leto konec septembra organiziramo Aviratek, pristno dogodivščino, katere nepogrešljivi del boste lahko tudi vi in vaši sodelavci.

Po uspešno opravljeni avanturi v naravi bo vaša skupina vsekakor še bolj povezana.

dolžina trase za odrasle v km

Zabavnih in ustvarjalnih ovir

Premagaj sebe in svoje strahove.

Kontakt z nami

Če na drugih podstraneh naše spletne predstavitve niste našli informacij, ki jih iščete, še ni konec sveta. Pravilne odgovore na vaša vprašanja zagotovo pozna organizator Avirateka Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični.