Mini aviratek

Vsako leto organiziramo MINI AVIRATEK, za otroke, mlajše od 15 let.

Kdaj?

21. septembra 2024, predvidoma  po 14. uri.

Štartnina

Prijavnina za otroke je seveda njihovim žepom primerna in znaša:

  • 5 EUR za otroke, ki tečejo na 300 m oz. na 600 m
  • 10 EUR za otroke, ki tečejo na 3000 m
    Cene vsebujejo DDV.

Plača se z gotovino na dan prireditve.

Bodo lačni?

Ne. Glasni in veseli pa so vsekakor lahko. Vsak otrok prejme tudi posebno unikatno priznanje, majico, malico in pijačo. Najmlajši bodo tekli in se plazili 300 metrov, tisti malo starejši 600 metrov, mladina pa bo svoje sposobnosti dokazovala na tri kilometre dolgi trasi.

Priporočene kategorije

  • do 7 let (300 m) >>
  • od 8 do 11 let (600 m) >>
  • od 12 do vključno 14 let (3.000 m) >>

Kaj dobim za odšteti denar?

Nepozabno doživetje. Pa seveda tudi Aviratek majico, topel obrok in pijačo. Prispevate pa tudi k dobrodelnosti.

Imate vprašanje? Imamo odgovore ...

Desno smo poskušali odgovoriti na vsa možna vprašanja sodelujočih. Če na katero od vprašanj nismo uspeli odgovoriti, nam ga prosim zaupajte in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Urnik dogodka

  • 8.00 – 10.00 >> prihod in registracija udeležencev
  • 10.00 dalje >> pričetek teka na poligonu po razporedu

Dobimo se 21. septembra 2024 zjutraj – ne zamujajte! Zamuda je le še dodatna ovira, tudi za organizatorje. Začnemo ob 10. uri, a na mesto dogodka je treba priti prej.

Dobimo se v Šentvidu pri Stični 139, ovire bomo premagovali po okoliških poljskih in gozdnih poteh. Za brezplačno  parkiranje je poskrbljeno.

Za vse. Če lahko hodite, lahko tudi tečete in premagujete ovire. Ne verjamete? Preizkusite se in si dokažite, da zmorete.

Ker lahko. Preizkusite svojo vzdržljivost, spretnost, hitrost, telesno moč in doživite pravo akcijo ter pristno avanturo brez primere.

Prijavite vsakega posebej (že zaradi številke majic), vsakemu članu ekipe zapišite isto ime ekipe ter ostale želje pod opombe. Plačate lahko za vse skupaj, označite v namenu ime svoje ekipe oziroma pošljite potrdilo o plačilu.

Zabavne, smešne, zahtevne, zahrbtne. Predvsem pa naravne. Ovire bodo organizatorji postavili iz naravnega materiala, kot so bale slame, lesene piramide, hlodi … V naravi pa se poleg vode in kamnov najde tudi blato …

V letu 2024 BOMO ponovno organizirali MINI AVIRATEK za otroke in mladino.

 

Da. Sicer nisi bil/a na Avirateku. Obleci se izzivu primerno (športna majica in hlače ter tekaški copati). Oblačila se bodo umazala, utegnejo se celo strgati, vse to je del izziva. Če imate nežne roke, si lahko omislite tudi rokavice. Najbrž boste po Avirateku vsaj delno blatni ali mokri, zato velja imeti s seboj rezervna oblačila (pa tudi brisača ne bo odveč). 

Zavedamo se, da nesreča in smola nikoli ne počivata. Na Avirateku bo organizirana tudi dežurna zdravniška služba, ki bo morebitnim osmoljencem nudila nujno zdravniško pomoč. Brez skrbi. V nesreči ne boste sami.

Seveda. Z vlakom sicer malce težje (najbližja postaja je Šentvid pri Stični, ki je dober kilometer oddaljen), a za vsa ostala prevozna sredstva bo poskrbljeno – čaka vas brezplačno parkirišče.

Ste. V koledarju – digitalnem ali analognem – si brž označite datum AVIRATEK-a in nastavite opomnik ali dva.

Kontakt z nami

Learn More From

Če na drugih podstraneh naše spletne strani niste našli informacij, ki jih iščete, še ni konec sveta. Pravilne odgovore na vaša vprašanja zagotovo pozna organizator Avirateka, Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični.

Scroll to Top