PRIJAVE

Aviratek nudi več možnih oblik udejstvovanja.
Tečeš lahko sam/a ali pa v ekipi, sestavljeni iz treh ali več članov.

Kdor prej pride, prej starta …

Startnina na udeleženca je enaka, ne glede na število udeležencev v ekipi in se poravna v roku 24 ur od prijave na dogodek, z nakazilom na TRR organizatorja.

V primeru, da startnina v roku 36 ur od prijave, ne bo vidna na računu organizatorja, prijave ne bomo upoštevali in bodo prosta mesta na voljo ostalim prijavljenim s plačano startnino.

Začetek prireditve je ob 10. uri. Ker je start v valovih, vam bomo točen čas vašega starta sporočili po elektronski pošti.

Prijavijo se lahko polnoletne osebe, oz. tudi mlajši od 18 let in starejši od 15 let, z dovoljenjem staršev ali skrbnikov.

Za otroke, stare do 14 let, BOMO organizirali MINI Aviratek.

!!! Zaradi morebitne slabe epidemiološke slike v državi, si organizator pridržuje pravico in omeji število tekačev, ravno tako si organizator pridržuje pravico odpovedati MINI AVIRATEK, za otroke, mlajše od 15 let, o čemer bomo obvestili prijavljene.

Prosimo vas, da v času udeležbe na dogodku vzdržujete medsebojno razdaljo najmanj 1,5 m ali 2 m in skrbite za pravilno higieno rok in higieno kašlja. Prosimo, da se dogodka udeležite le, če ste zdravi. V primeru znakov akutne okužbe dihal (nahod, kašelj, bolečine v žrelu, povišana telesna temperatura, bolečine v mišicah…) ostanite doma in omejite stike z ostalimi ljudmi ter upoštevajte higienske ukrepe.

Prireditev bomo izvedli v skladu s takrat veljavnim Odlokom o začasni omejitvi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2 (omejitve, PCT …) in vsem udeležencem poslali po el. pošti navodila.

 

Prijavnina

20 EUR na udeleženca,
za prijavo in plačilo do vključno srede, 31. 5. 2023.
25 EUR na udeleženca,
za prijavo in plačilo do vključno petka, 30. 6. 2023.
30 EUR na udeleženca,
za prijavo in plačilo do vključno ponedeljka, 31. 7. 2023.
35 EUR na udeleženca,
za prijavo in plačilo do vključno ponedeljka, 4. 9. 2023.
Cene vsebujejo DDV.

V primeru, da:

– se epidemiološko stanje SARS COV2 poslabša in nam bodo državne institucije prepovedale izvedbo dogodka, bomo udeležencem vrnili prijavnino v višini 40 % plačanega zneska prijavnine. Poleg vrnjenega denarja bodo prijavljeni dobili tudi majico po pošti.

– se odjavi posameznik, denarja ne vračamo, razen tistim, ki bodo imeli razlog za odjavo pozitiven test na SARS COV2 (dokazilo), in sicer 40 % plačanega zneska prijavnine. Poleg vrnjenega denarja dobijo tudi majico po pošti.

Spletna prijava bo od ponedeljka, 4. septembra 2023, zaprta zaradi izdelave startne liste in naročila majic.

Najpozneje dva dni pred prireditvijo bomo vsem prijavljenim poslali elektronsko sporočilo z navodili in povezavo do startne liste.

 

Kaj dobim za odšteti denar?

Nepozabno doživetje. Pa seveda tudi Aviratek majico, topel obrok in pijačo. Prispevate pa tudi k dobrodelnosti.

Udeleženci o Avirateku

Z vaso organizacijo smo bili zelo zadovoljni … skratka navdušeni!!! Odlična organizacija je na vrhuncu, zato bi vam predlagal na začetku teka organizacijo tekmovalce (v mislih imam tekmovanje para fant/punca, da bi bilo bolj zanimivo … večja tekmovalnost) se pravi tek malo bolj na ”hard”…
B.Z.

Sam sem se ga udeležil drugič in lahko samo rečem, da aviratek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂

B.Š.

Kontakt z nami

Če na drugih podstraneh naše spletne predstavitve niste našli informacij, ki jih iščete, še ni konec sveta. Pravilne odgovore na vaša vprašanja zagotovo pozna organizator Avirateka Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični.