prijave

Aviratek nudi več možnih oblik udejstvovanja.
Tečeš lahko sam/a ali pa v ekipi, sestavljeni iz treh ali več članov.

Kdor prej pride, prej štarta ...

Startnina na udeleženca je enaka, ne glede na število udeležencev v ekipi in se poravna v roku 24 ur od prijave na dogodek, z nakazilom na TRR organizatorja.

V primeru, da startnina v roku 36 ur od prijave, ne bo vidna na računu organizatorja, prijave ne bomo upoštevali in bodo prosta mesta na voljo ostalim prijavljenim s plačano startnino.

Začetek prireditve je ob 10. uri. Ker je start v valovih, vam bomo točen čas vašega starta sporočili po elektronski pošti.

Prijavijo se lahko polnoletne osebe, oz. tudi mlajši od 18 let in starejši od 15 let, z dovoljenjem staršev ali skrbnikov.

Prosimo vas, da v času udeležbe na dogodku vzdržujete medsebojno razdaljo in skrbite za pravilno higieno rok in higieno kašlja. Prosimo, da se dogodka udeležite le, če ste zdravi. V primeru znakov akutne okužbe dihal (nahod, kašelj, bolečine v žrelu, povišana telesna temperatura, bolečine v mišicah…) ostanite doma.

Prijavnina

Cene vsebujejo DDV

 • 20 EUR na udeleženca,
  za prijavo in plačilo do vključno 10. 2. 2024.
 • 25 EUR na udeleženca,
  za prijavo in plačilo do vključno 30. 6. 2024.
 • 30 EUR na udeleženca,
  za prijavo in plačilo do vključno 15. 8. 2024.
 • 35 EUR na udeleženca,
  za prijavo in plačilo od 16. 8. do vključno 21. 9. 2024.

OPOZORILO: Prosimo, bodite pozorni na nov TRR gasilskega društva, ki bo naveden na avtomatskem odgovoru, ki ga boste prejeli na mail, po oddani prijavi.

Spletna prijava bo od ponedeljka, 16. septembra 2024, zaprta zaradi izdelave startne liste.

Najpozneje dva dni pred prireditvijo bomo vsem prijavljenim poslali elektronsko sporočilo z navodili in povezavo do startne liste.

Odjave

Upamo, da jih ne bo. V primeru, da pride nekaj vmes imate naslednje možnost: 

1. Najdete zamenjavo in poračunate med seboj (v tem primeru zamenjava izpolni spletno prijavnico in pod opombe napiše, da gre za vašo zamenjavo, ne plača ničesar).

2. Znesek lahko »pustite« za naslednji aviratek.

3. Znesek lahko »donirate« PGD.

4. Če se odjavite do vključno 14. dne pred dogodkom, vam vrnemo 70 % plačanega zneska in NE dobite majice aviratek 2024.

5. Če se odjavite 13 dni in manj pred dogodkom, vam vrnemo 40 % plačanega zneska in dobite tudi majico.

Kaj dobim za odšteti denar?

Nepozabno doživetje. Pa seveda tudi Aviratek majico, topel obrok in pijačo. Prispevate pa tudi k dobrodelnosti.

Imate vprašanje? Imamo odgovore ...

Desno smo poskušali odgovoriti na vsa možna vprašanja sodelujočih. Če na katero od vprašanj nismo uspeli odgovoriti, nam ga prosim zaupajte in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Urnik dogodka

 • 8.00 – 10.00 >> prihod in registracija udeležencev
 • 10.00 dalje >> pričetek teka na poligonu po razporedu

Dobimo se 28. septembra 2024 zjutraj – ne zamujajte! Zamuda je le še dodatna ovira, tudi za organizatorje. Začnemo ob 10. uri, a na mesto dogodka je treba priti prej.

Dobimo se v Šentvidu pri Stični 139, ovire bomo premagovali po okoliških poljskih in gozdnih poteh. Za brezplačno  parkiranje je poskrbljeno.

Za vse. Če lahko hodite, lahko tudi tečete in premagujete ovire. Ne verjamete? Preizkusite se in si dokažite, da zmorete.

Ker lahko. Preizkusite svojo vzdržljivost, spretnost, hitrost, telesno moč in doživite pravo akcijo ter pristno avanturo brez primere.

Prijavite vsakega posebej (že zaradi številke majic), vsakemu članu ekipe zapišite isto ime ekipe ter ostale želje pod opombe. Plačate lahko za vse skupaj, označite v namenu ime svoje ekipe oziroma pošljite potrdilo o plačilu.

Zabavne, smešne, zahtevne, zahrbtne. Predvsem pa naravne. Ovire bodo organizatorji postavili iz naravnega materiala, kot so bale slame, lesene piramide, hlodi … V naravi pa se poleg vode in kamnov najde tudi blato …

V letu 2024 BOMO ponovno organizirali MINI AVIRATEK za otroke in mladino.

 

Da. Sicer nisi bil/a na Avirateku. Obleci se izzivu primerno (športna majica in hlače ter tekaški copati). Oblačila se bodo umazala, utegnejo se celo strgati, vse to je del izziva. Če imate nežne roke, si lahko omislite tudi rokavice. Najbrž boste po Avirateku vsaj delno blatni ali mokri, zato velja imeti s seboj rezervna oblačila (pa tudi brisača ne bo odveč). 

Zavedamo se, da nesreča in smola nikoli ne počivata. Na Avirateku bo organizirana tudi dežurna zdravniška služba, ki bo morebitnim osmoljencem nudila nujno zdravniško pomoč. Brez skrbi. V nesreči ne boste sami.

Seveda. Z vlakom sicer malce težje (najbližja postaja je Šentvid pri Stični, ki je dober kilometer oddaljen), a za vsa ostala prevozna sredstva bo poskrbljeno – čaka vas brezplačno parkirišče.

Ste. V koledarju – digitalnem ali analognem – si brž označite datum AVIRATEK-a in nastavite opomnik ali dva.

Kontakt z nami

Learn More From

Če na drugih podstraneh naše spletne strani niste našli informacij, ki jih iščete, še ni konec sveta. Pravilne odgovore na vaša vprašanja zagotovo pozna organizator Avirateka, Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični.

Scroll to Top