PRIJAVE

Aviratek 2019 nudi več možnih oblik udejstvovanja. Tečeš lahko sam/a ali pa v ekipi, sestavljeni iz treh ali več članov.

Kdor prej pride, prej melje, pelje …

No, pa tudi starta. Ne razumete? Še enkrat: zadnji prijavljeni bodo imeli tudi zadnji čas starta.

Začetek prireditve je ob 10. uri. Ker je start v valovih, vam bomo točen čas vašega starta sporočili po elektronski pošti.

Prijavijo se lahko polnoletne osebe, oz. tudi mlajši od 18 let in starejši od 15 let z dovoljenjem staršev ali skrbnikov.

Otroke, stare od 7 do 15 let prijavite na Mini Aviratek s stremi različno dolgimi trasami tukaj.

 

Štartnina

  • 20 EUR za prijave in plačilo do 5. septembra 2019
  • 25 EUR za prijave in plačilo do vključno ponedeljka, 23. septembra 2019
  • 30 EUR za prijave in plačilo na dan prireditve, 28. septembra 2019
    (Spletna prijava bo od torka, 24. septembra, zaprta zaradi izdelave startne liste in naročila majic. Prijavljenim na dan prireditve bomo majice poslali po pošti.)

26. oz. 27. septembra 2019 bomo vsem prijavljenim poslali mail s povezavo do startne liste, zato prosimo za prijave do najkasneje ponedeljka, 23. septembra 2019. Zadnji prijavljeni bodo imeli tudi zadnji čas starta.

 

Kaj dobim za odšteti denar?

Nepozabno doživetje. Pa seveda tudi Aviratek majico, topel obrok in pijačo. Prispevate pa tudi k dobrodelnosti.

Udeleženci o Avirateku

Z vaso organizacijo smo bili zelo zadovoljni … skratka navdušeni!!! Odlična organizacija je na vrhuncu, zato bi vam predlagal na začetku teka organizacijo tekmovalce (v mislih imam tekmovanje para fant/punca, da bi bilo bolj zanimivo … večja tekmovalnost) se pravi tek malo bolj na ”hard”… B.Z.

Sam sem se ga udeležil drugič in lahko samo rečem, da aviratek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂

B.Š.

Kontakt z nami

Če na drugih podstraneh naše spletne predstavitve niste našli informacij, ki jih iščete, še ni konec sveta. Pravilne odgovore na vaša vprašanja zagotovo pozna organizator Avirateka Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični.

 

Pin It on Pinterest

Share This