Trasa in ovire

Tudi letos bo Aviratek potekal v Šentvidu pri Stični in okoliških vaseh Velike Češnjice, Male Češnjice, Veliki Kal ter Petrušnja vas.

Trasa

Načrtujemo podobno traso z ovirami oziroma “avirami” kot v preteklih letih, kjer večji del trase poteka po makadamskih in gozdnih poteh. Dodali smo del proge pri motokros parku v Dolini pod Kalom (Cukrca), ki je bil že lani precej atraktiven.

Skupna dolžina proge je 8 km, na kateri bo okoli 20 postavljenih ovir. Nekatere ovire bodo spremenjene in zaenkrat ostajajo skrivnost.

Ovire za odrasle

20 ovir za nepozabno doživetje

Ovira 1: Poskočni zajček
Ovira 2: Domača župca
Ovira 3: Tarzanov most
Ovira 4: Šentvid challenge
Ovira 5: Čejšnjski Triglav
Ovira 6: Modna brv
Ovira 7: Žgečkljiva dolenjka
Ovira 8: Šentviški tornado
Ovira 9: Pot v pekel
Ovira 10: Spovednica + nato vrv v breg
Ovira 11: Ritodrs
Ovira 12: Kofi2Gou
Ovira 13: Popcorn field
Ovira 14: Zabitek
Ovira 15: Slinko
Ovira 16: Stojko
Ovira 17: Knajpanje
Ovira 18: Taščin jezik
Ovira 19: Klobase
Ovira 20: Mokri curek

Premagaj sebe in svoje strahove!

1, 2, 3 ...

Aviratek 2024

Tečete lahko sami ali pa v ekipi, sestavljeni iz treh ali več članov. Preverite cene prijavnin na tej povezavi. Za ceno prijavnine dobite nepozabno doživetje, majico Aviratek, topel obrok in pijačo ter posebno priznanje.

Dobra “vaga” v nebesa pomaga. Rdeča nit Avirateka  je tudi dobrodelnost. Preverite, koga smo z dobrodelni prispevkom že razveselili.

21. september 2024

Šentvid pri Stični

Imate vprašanje?

Imate vprašanje? Pokličite 041 203 300 ali nam pišite

Doživetje, ki ga ne boste pozabili

Udeleženci o Avirateku ...

B.Z.

Z vašo organizacijo smo bili zelo zadovoljni … skratka navdušeni!!! Odlična organizacija je na vrhuncu, zato bi vam predlagal na začetku teka organizacijo tekmovalce (v mislih imam tekmovanje para fant/punca, da bi bilo bolj zanimivo … večja tekmovalnost) se pravi tek malo bolj na ”hard”…

M.M.

Jaz sem se imela super na vaši prireditvi, same pohvale!

B.O.P.

Tudi ekipa PIR je užival. Lansko leto nas je bilo 6 letos že 16. Drugo leto pa presežemo 20. 🙂

M.K.V.

Proga je bila strašno zabavna, morda bi si le želela kakšnih težjih preizkušenj. Všeč mi je bilo da je potekala navzdol in navzgor, spusti po foliji pa so bili FENOMENALNI!!! Simpatično je bilo na progi srečati domačine, ki so dali preizkusu pristnost in domačnost. Največ smo imeli dela na motokros stezi, ki pa je bila dobra predvsem zaradi namočenosti. 🙂 Spoznala sem tudi delček vašega lepega kraja in veselim se da ga še kdaj spoznam v sončnem vremenu. Skratka mene ste prepričali, pridem znova in pripeljem s seboj še koga. Vesela sem za nabran znesek, ki bo nekomu olajšal vsakdan.

G.P.

Tek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂

B.Š.

Sam sem se ga udeležil drugič in lahko samo rečem, da aviratek sodi med moje najljubše športno rekreativne dogodke … Kul prireditev z velikim pridihom domačnosti, lepo traso v jesenski idili, super organizacijo (se vidi, da se trudi cela skupnost), zabavnim animatorjem ter edinstvenimi okrepčevalnicami, ki poleg športno regeneracijskih napitkov nudijo tudi posebne lokalne specialitete 🙂

Kontakt z nami

Learn More From

Če na drugih podstraneh naše spletne strani niste našli informacij, ki jih iščete, še ni konec sveta. Pravilne odgovore na vaša vprašanja zagotovo pozna organizator Avirateka, Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični.

Scroll to Top